Kokebok

Annet kjøkken

I moderne gastronomi

I profesjonell gastronomi brukes ofte en profesjonell kjøkkeninnretning kalt en kombiovn til å tilberede måltider. Dette kjøkkenutstyret sikrer sunn matlaging, høyere utbytte, skånsom måte å tilberede mat på, bevaring av store mengder vitaminer og høyere næringsverdi av tilberedte måltider. Kombiovnen tilbyr mange måter å tilberede mat på, for eksempel matlaging, forkoking, damping, stuing, baking, baking, lavtemperatur- eller langsom baking, sous-vide, confitering, røyking, tørking, grilling, grilling, steking, steking, posjering, blanchering, regenerering, sterilisering eller sjokkkjøling.

Andre kjøkken

Verdens gastronomi utgjør en omfattende helhet. All gastronomi rundt om i verden er forent av kjærlighet til mat, et ønske om å skape og originalitet. I denne kategorien finner du andre interessante oppskrifter som internasjonal mat tilbyr.

Oppskrifter fra andre kjøkken

Kjente cupcakes kommer fra Amerika – små cupcakes bakt i cupcakes dekorert med diverse glasur, pisket krem eller frukt. Det er en populær dessert som tradisjonelt er tilberedt i engelsktalende land for ulike festligheter, som påske, jul eller valentinsdag. Gresskarpaien kommer fra Nord-Amerika, grunnlaget er Linz-deig rullet ut til en høyde på 4 mm. Donut er et tradisjonelt søtt bakverk som også kommer fra USA. Søtbakt eller stekt, fylt med syltetøy, sjokolade eller vaniljekrem, i mange former, former og smaker, smultring fikk over hele verden. Ostekake - Amerikansk kake laget av kjeks og kremost. Bunnen består av en skorpe av knuste kjeks med smør, kremen er oftest laget av cottage cheese og til slutt er kaken dekorert med frukt, glasur, kjeks... Salte retter med amerikanske røtter inkluderer amerikansk pizza eller hamburger. Hamburgere har blitt en populær rett over hele verden. Du finner det på luksusrestauranter, men også i fastfood. Det er en kjøttbolle laget av ren kjøttdeig, ofte servert med bolle, ost og grønnsaker. I motsetning til den italienske pizzaen har den amerikanske pizzaen en sterk bollebunn, som først stekes lett og deretter tilsettes de andre ingrediensene. En eksotisk kombinasjon tilbys av en karibisk rett, sancocho er en blanding av kokos, biff og grønnsaker med luftige dumplings. Alivanka er en rumensk spesialitet laget av cottage cheese, mais, hvetemel, egg og fløte. Feijoada – en rett med bønnebunn – kommer fra det portugisiske kjøkken.

tOther