Kokebok

Fjærfe

I moderne gastronomi

I profesjonell gastronomi brukes kombiovnen ofte til å tilberede måltider. Det er et profesjonelt kjøkkenutstyr med egenskapene til en varmluft- og dampovn. Takket være sine funksjoner og egenskaper er kombiovnen egnet til å tilberede en rekke retter. Kombiovnen tilbyr mange måter å tilberede mat på, for eksempel matlaging, forkoking, damping, stuing, baking, baking, lavtemperatur- eller langsom baking, sous-vide, confitering, røyking, tørking, grilling, grilling, steking, steking, posjering, blanchering, regenerering, sterilisering eller sjokkkjøling.

Fjærkre, mørt og lyst kjøtt

Fjærfekjøtt er veldig lett og mørt, takket være disse egenskapene er det ideelt for ulike typer dietter. Fjærkre har blitt en populær rett over hele verden for sin deilige smak. Den inneholder en rekke viktige stoffer som protein, jern, magnesium, mineraler og vitamin B og C. Kvaliteten på kjøtt påvirkes av alder og art, men også av fôrtype og avlkvalitet. Fjærkre er delt inn i rake - kylling, kalkun, høne, perlehøns; vann - and, gås; flygende - due, duer.

Fjærkre oppskrifter

Vi kommer over fjærfekjøtt i oppskrifter i alle verdenshjørner. Kjøttet tilbyr mange matlagingsalternativer. I Frankrike brukes begrepet "á la broche", som betyr å tilberede fjørfe på spytt. Derimot er det italienske uttrykket "á la cacciatre" et begrep for "jakt". Det er en rett tilberedt av vilt eller fjærfe med sopp, løk, tomater, urter og en liten mengde vin. Kung - pao, en rett fra det kinesiske kjøkken, er basert på kylling i skiver, pakket inn i solamyl, sautert med peanøtter og purre. Alt er smaksatt med soyasaus, rødvin og hvitløk. Fjærkre er også mye tilberedt i Brasil, hvor du kan unne deg det i form av camarosuppe. Den er tilberedt av fjærfe, ris, rotgrønnsaker og tomater. Italiensk pasta ravioli er ofte fylt med kyllingblanding med spinat drysset med revet hard ost.

Poultry