Kokebok

tysk mat

På et profesjonelt kjøkken

Et profesjonelt kjøkkenapparat kalt en kombiovn brukes til å tilberede måltider i profesjonell gastronomi over hele verden. Produksjon av tørr og fuktig varme, korte koketider og bevaring av store mengder vitaminer er blant hovedfordelene med dette kjøkkenutstyret. Kombiovnen tilbyr mange måter å tilberede mat på som matlaging, forkoking, damping, stuing, baking, baking, lavtemperatur eller saktebaking, sous-vide, confitering, røyking, tørking, grilling, grilling, steking, steking, posjering, blanchering, regenerering, sterilisering eller sjokkkjøling.

tysk mat

Tyskland består av mange regioner og i dette landet er spesielt sant: hva en region det er forskjellige smaker, aromaer og oppskrifter. Tysk mat er hovedsakelig påvirket av fransk og østeuropeisk mat. Rettene er preget av en stor porsjon. Av denne grunn er det ikke vanlig i Tyskland å servere flere retter, men kun én stor hovedrett. Mette og fete retter er hovedtrekket på kjøkkenet. Dette er hovedsakelig pølser, pølser, pølser og andre kjøttpreparater. Kjøtt serveres vanligvis med dumplings, kål eller saus.

Oppskrifter av tysk mat

Eintopf er en av de største spesialitetene i det tyske kjøkkenet. Retten tilberedes i én gryte med en kombinasjon av kjøtt og grønnsaker. Resultatet er et enkelt og svært smakfullt måltid i form av suppe. Spätzle er en populær delikatesse, spesielt i Bayern. Dette er pasta eller dumplings, som serveres til kjøttretter eller sauser. Tyrolsk bacon er en spesialitet fra Tyrol. Oppskriften på ekte tyrolsk bacon er en kombinert metode for nordlig røyking og tørking av middelhavskjøtt. Til jul skal det stå et tysk julegalleri på bordet. Det er en lubben bolle drysset med et lag melis. Inne i galleriet ligger rosiner, mandler, kandisert frukt og nøtter. I det tyske kjøkken er trepakning eller annen røre, bacon og bacon mye brukt, noe som gir rettene aroma og deilig smak. Favorittosten er myk cambozolaost med fin mugg. Den er laget for hånd og hele prosessen er veldig lang og krevende. Schwarzwaldskinke er et produkt med opprinnelse i Tyskland og kjent i hele Europa. Weizenbier er et øl med lite alkohol

tGerman