Kokebok

Annen

I et moderne kjøkken

Kombiovnen er et profesjonelt kjøkkenutstyr som brukes i profesjonell gastronomi for tilberedning av smakfulle retter. En skånsom måte å tilberede måltider på, bevare en stor mengde vitaminer og en høyere næringsverdi av tilberedte måltider - dette er de grunnleggende egenskapene til kombiovnen. Kombiovnen tilbyr mange måter å tilberede mat på, for eksempel matlaging, forkoking, damping, stuing, baking, baking, lavtemperatur- eller langsom baking, sous-vide, confitering, røyking, tørking, grilling, grilling, steking, steking, posjering, blanchering, regenerering, sterilisering eller sjokkkjøling.

En annen type rett

I denne kategorien finner du retter som ikke er inkludert i hovedkategoriene. Men å prøve disse oppskriftene er verdt det.

Oppskrifter du ikke har funnet andre steder

Kombiovnen tilbyr blant annet en tørkefunksjon. Mattørking har blitt brukt siden antikken for å bevare mat i lang tid. Dette er den eldste, veldig enkle og lite krevende formen for matlagring. All frukt og grønnsaker, sopp eller kjøtt kan tørkes. Under tørking er det et gradvis tap av vann i maten, og forhindrer dermed ugunstig utvikling av mikroorganismer. Den ideelle temperaturen for tørking av de fleste matvarer er 30 - 60 ° C, tørking bør skje i en strøm av varm luft og i mørket. Hvis alle disse betingelsene er oppfylt, beholder maten sin opprinnelige farge, aroma og fleksibilitet. Tørkede aprikoser er et flott preparat, de inneholder store mengder magnesium, jern, kalsium, sink og fiber. Vitaminene er B, C og provitamin A. De tørkede fruktene av cinchona ligner rosiner med sin søte og syrlige smak. De brukes til å dekorere kaker, desserter eller müsliblandinger. En annen funksjon til kombiovnen, som ennå ikke er introdusert, er røyking. Røyking er en konserveringsmetode der maten er beriket med en behagelig røykaroma. Alle typer kjøtt kan røykes, inkludert fisk og ost. Røkt salt (røykaktig, wiking), det er et havsalt med en røykaktig aroma. Det oppnås ved å røyke havsalt kaldt i eikerøyk. Den passer godt til biffer, grillet kjøtt, steker, fjærfe, fisk, supper eller bakte poteter.

Other